Color obsession: bright pink

Zara crop top
Eden mojih najljubših poletnih kosov. Najraje ga nosim s »high-waisted« krilom.
Zara, 9,95€ (znižana cena)

Sigma E05
Od vseh, ki sem jih poskusila do zdaj, je to moj najljubši gel eyeliner čopič. Nanos gela je enostaven in precizen. Ščetine so kljub redni uporabi in neprestanem čiščenju še vedno v prvotni obliki. Obožujem ga! Roza E05 je potovalna različica tega čopiča in ima zato krajše držalo. Dobila sem ga brezplačno ob nakupu večjega seta Sigma beauty čopičev. Klasičen črn čopič z daljšim držalom je na voljo v spletni trgovini:
licila.si, 14,95€

Essence šminka, odtenek Blush my lips
Je edina šminka, ki sem jo vzela s seboj na poročno potovanje. Bright pink je namreč zame ena najljubših poletnih barv. Ker je šminka zelo pigmentirana, jo lahko nosim na dva načina. Prvi je rahel nanos v kombinaciji z vazelinom za nežen prosojen učinek. Drugi je močnejši nanos v dveh slojih za drzne ustnice.
Muller, 2,49€

LCN lak, odtenek 114 Pink passion
Obožujem LCN-ov lak v živo roza barvi. Je eden najbolje prodajanih odtenkov LCN lakov. Nanaša se enostavno ter je polnoprekriven in dolgoobstojen.
kozmetični saloni, okoli 10€

Allu Pro Blender 007
Cenejša različica slavnega Beauty blenderja. Obožujem ga za blendanje kremnih artiklov, predvsem kadar delam konture.
allu-makeup.com, 7€

Tigi after party krema za lase
Moram priznati, nora sem nanj, predvsem zaradi vonja. Mmm, tako leto diši, sladek vonj, kar nekajkrat sem že dobila kompliment, kako lepo mi dišijo lasje. Nanesem jo na suhe lase po likanju, saj lasem vrne lesk in mehkobo. Prav tako ukroti tiste laske, ki kljub likanju štrlijo po svoje :). Cena ni tako grozna, saj se izdelek porabi zelo počasi.
Frizerski saloni, okoli 20€ (cene se precej razlikujejo med prodajalci)

xo, Mojca

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja