Makeup favourites 2015

najljubši 2015 1

 

Leto 2015 je bilo polno vzponov in padcev, novih poslovnih in osebnih izzivov. A nekaj stalnic vseeno ostaja, med drugim moja ljubezen (ali raje obsedenost) do makeupa. Letos je bila ena večjih novosti preizkus MAC izdelkov. Nekaj sem jih že prej preizkusila, letos pa sem prvič načrtno izbrala vrsto artiklov za moj delovni kit (in seveda nekaj tudi zase).
Če začnem pri MAC artiklih. Praktično z vsemi, ki sem jih kupila, sem zadovoljna, saj sem izbirala izključno na podlagi predlogov makeup artistov. V tokratnem postu sem izbrala samo tista ličila, ki jih uporabljam praktično vsakič, ko delam makeup na sebi.

MAC pro longwear concealer
Odkar uporabljam MAC-ov korektor, sploh ne čutim potrebe, da bi preizkusila kakšnega novega. To je zame precej nenavadno. Enostavno je top korektor za pod očmi. Prednosti so predvsem te, da ostane na koži ves dan, je ne izsuši, se ne guba, ne teče ob vlagi in vročini, lepo se zlije z vsemi pudri, s katerimi sem ga preizkusila, izgled je naraven, enostavno se ga nadgrajuje do polne prekrivnosti in na voljo je dobra izbira odtenkov. Sama uporabljam mešanico NC15 in NC20. Občasno uporabljam tudi temne odtenke za konture obraza.

MAC senčila Rule, Soft brown, Naked lunch
Naked lunch je super osnova za praktično katerikoli everyday look, obožujem ga za nanos na celotno premično veko.
Moja go-to barva za crease je soft brown. Je skoraj neopazna, a ravno dovolj pigmentirana, da ustvari naravno senco. Odlična je tudi za prehod proti obrvem pri temnejših look-ih.
Nikoli ne bi izbrala divje oranžnega odtenka Rule, če ne bi bil med najljubšimi senčili pri kar nekaj top makeup artistih. Je super odtenek kot druga crease barva, za poglobitev sence ali prehod proti obrvem. Na veki nikoli ni videti oranžno (seveda pri rahlem nanosu), da pa piko na i senčenju veke. Zato je zame nepogrešljiv.

IMAG1335 1
Dior paleta senčil 5 couleurs
Pri senčilih moram omeniti tudi Dior. Diorjeva senčila so enostavno čudovita. Luksuz in kvaliteta me vsakič prepričata. Senčila so nežno kremasta, pigmentirana in se čudovito blendajo. Poleg tega je nekaj v ličenju z luksuznimi artikli, ličenje se spremeni v razvajanje, počutim se veliko bolj zapeljivo in on top of my game ;) Podobno kot pri pregrešno dragem perilu, nihče ne ve, da ga nosiš, a vseeno ti da dodatno samozavest in razigranost. Ker je MAC-ova paleta precej velika, mi je Diorjeva paleta senčil najljubša za na potovanja. Obožujem paleto 5 couleurs 796 cuir cannage.

Ardell trepalnice demi wispies
Pri ličenju oči so bile v lanskem letu nepogrešljive Ardellove trepalnice demi wispies. Zaradi tankega prozornega traku so enostavne za nanašanje, ustvarijo pa killer trepalnice. Še zmeraj izgledajo naravno, vendar sexy, goste in zmerno dolge. Odkar jih nosim (sama skoraj vsakodnevno), sem dobila že ogromno komplimentov, kako čudovite trepalnice imam, obenem pa vprašanje, ali so to res moje? Ardellove trepalnice so super kvalitetne, saj se jih ob pravilnem čiščenju lahko uporablja znova in znova. Tudi cena je top ob nakupu paketka štirih. Za to ceno in kvaliteto še nisem našla boljših.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade
Pri obrveh prisegam na ABH pomade. Gel ustvari naraven videz, je popolnoma neopazen, izgleda kot da ni nič na obrveh. Gel je izredno obstojen, na voljo pa je dobra izbira odtenkov. Sama sem uporabljala blond, odkar sem pobarvana na oranžkasto, uporabljam chocolate. In ja, verjetno sem edina, ki sem se pobarvala iz slightly ginger v super ginger in obožujem barvo :D

Maskara Dior Diorshow
Maskara Diorshow je res res dobra, edina, ki je do zdaj premagala mojo stalnico max factor 2000 calorie. Za razliko od nje ustvari še polnejše trepalnice. Všeč mi je, ker ne pušča sledi, trepalnic ne zlepi in se enostavno odstranjuje. Kljub prednostim težko upravičim ceno, saj maskare hitro menjam, sem pa zato svojo izpraznila do zadnje pikice.

Da ne bo predolgo, drugi del objavim jutri ;) xo

One thought on “Makeup favourites 2015

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja